pondělí 23. července 2012

Dovelená v Turecku den 1

Dnešní ráno se krásně vstávalo. Uvítalo nás hezké počasí. Po lehké snídani proběhlo seskládání všech zavazadel do chodby tak abychom si byli jisti, že nic nezapomeneme. Každý má vzorně jedno velký zavazadlo a jedno malé zavazadlo. Během skládání jsme zavazadla vzorně již přebalili igelitem, tak abychom si je nemuseli nechávat přebalit na letišti za poplatek.

Po skončení této akce jsme všichni sešli dolů nasedli do auta a vyrazili do KFC na společný oběd. Kam jsme dorazili jako jedna velká rodinka =). Pořádně jsme se najedli. A vyrazili zpět domů kde jsme si posbírali věci a vyvezli zavazadla k metru.  Nakoupili hromadu lístků a vyrazili na cestu z konečné na konečnou. =)

Po vystoupení na zličíně jsme vyšli nahoru na povrch a našli nástupiště autobusu, který nás odveze před odletový terminál. Do něj jsme nastoupili a vyrazili. Jelikož řidič má asi v oblibě závodní jízdu tak jsme byli na letišti dřív než bych řekl švec.

Zde na Terminálu jedna jsme si nechali odbavit zavazadla. A pokračovali  k pasové kontrole. Po pasové kontrole jsme se prošli  hezky letištěm k bráně B7,  což bylo pěkně daleko. Po příchodu k bráně jsme zjistili, že je ještě zavřená. Po chvíli čekání ji ale otevřeli a my mohli v klidu vstoupit do prostoru, kde jsme již netrpělivě vyhlíželi letadlo. To dorazilo cca po deseti minutách našeho čekání byl to drobeček BOEING 737-700. Takže malé letadélko ostatně podívejte se sami.



Během letu jsme se měli fajn. Seděli jsme ve třetí řadě, já se posadil na prostřední sedadlo a nechal okénko Verunce.  Té se to očividně velice líbilo a co chvíli mi ukazovala zajímavé věci pod námi. Uprostřed letu jsme dostali najíst sic to byla taková lehká svačinka. Ale potěšila.

Do Turecka jsme dorazili kolem půl jedenácté prošli jsme pasovou kontrolou a vydali se lovit zavazadla. Po jejich ulovení jsme se vydali k východu. Hned za branami nás již čekala naše delegátka která nás odkázala do autobusu, který nás rozveze po hotelích. Mno co vám budu říkat byli jsme poslední. Navíc hotel měl novou světelnou tabuli a tak jsem ho málem nepoznal. Aktuálně je to taková zelená krátká a neonová.

Mno po zápisu na hotel nám byli ukázány pokoje a my se ubytovali a šli spinkat. Verunce se design pokojů nelíbí, mno co se dá dělat. Bazén u hotelu hezky svítí v noci a z balkónu máme trošku na něj výhled.

Pro dnešek je to asi vše. Zatím se nám tu líbí. Uvidíme zítra až dorazíme na pláž a k bazénu a vyzkoušíme služby all inclusive.

Žádné komentáře: