pátek 20. července 2012

Dovolená v Turecku den -1

Den před odletem. Jako by tomu čert nechtěl, už ani pořádně spát nemůžu. Při ranním pohledu na připravené věci začala trošku pracovat nervozita. Mno určitě něco zapomenu jako vždycky ale to je potřeba řešit a ne se kvůli tomu rozčilovat. Zatím vím o několika drobnostech víme, ale ty v průběhu večera seženeme. Ale nic co by nám mohlo zkazit dovolenou, protože jsme shopni všechno dokoupit a sehnat. Poslední den v práci jsem vyřizoval vše potřebné, abych mohl odjet.

Hned po prácí jsem jel vyzvednout na Florenc mojí drahou polovičku. A vydali jsme se na společnou náštěvu k dědovi. Zde jsem se snažil rozběhnout nějak normálně internet. Abychom mohli potom z Turecka s dědou komunikovat přes Skype.


Po náštěvě jsme vyrazili domů, kde jsme zkontrolovali jestli opravdu máme vše, provedli poslední balení, já si nandal vše do kufru. Dali jsme si lehkou večeři abychom ušpinili co nejmíň nádobí. Po společné večeři jsme se pomalu rozhodovali co teď doma panovalo šílenství balení kontrolování atd. A tak jsme se vydali  kde nás čekala poslední noc před odletem na dovolenou.

Žádné komentáře: