sobota 10. dubna 2010

Aktuální politická situace v ČR

Aktuální politická situace v ČR, není zrovna růžová. Od Sametové revoluce se náš stát utápí v problémech. Tyto problémy jsou způsobeny tím, že do politiky chodí lidi "takzvaní vidláci" nedokázali se prosadit v soukromém sektoru, protože uměli jen kecat. A tito lidé ve chvíli kdy se dostanou do důležité funkce tak se jí drží zuby nechty. A jak říká známe pořekadlo: Berou úplatky, berou úplatky, berou úplatky.

Udělám příklad:
Budík v 8:00 Příjezd do Prace v 9:00 od 10:00 jednání. 11:30 - 13:30 (oběd) 14:00 začínají další jednání. V 16:00 konec a domů. (žádné starosti a pokud sem dobrej tak si mě nikdo ani nevšimne a ja budu potichu zastávat funkci, pokud se zadaří i několik let. Sem tam vzít úplatek. Postavit si někde v zahraničí vilu a až budu ukončen tak se tam přestěhovat a smát se těm kteří musí něco dělat.)

Asi takhle vypadá život dnešního politika v ČR. Jak je to možné?

Naprostá ignorace toho co se děje. Lidé si řeknou stejně se nic nezmění když tam příjde mladá krev. A navíc se máme stejně dobře.

Opak je pravdou. Víte vůbec, že vaše mzdy jsou protizákoně daněny několikrát? A, že je to napsáno v zakoně?

Nebylo by vhodné tyto lidi vyměnit?

Svůj hlas odevzdám straně která v parlamentu nebyla a není. A kde jsou lidi kteří v poslanecké sněmovně nebyli. Abych podpořil změnu. Kterou náš stát potřebuje jako sůl.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

tak to je fakt mazec to jsem použil jako slohovou práci na ČJ kritika naší politické situace v ČR a ete dneska učitelka je z toho uplně mymo :D